from snout to tail

Gasthof-Landhotel-Metzgerei Zum Stern


In the Stern, you can enjoy "down-to-earth & fine local" delicacies from the kitchen and wine cellar – regional specialities, fresh from their own butcher's – for every
taste and budget. Under the motto "from snout to tail", the selection includes all manner of modern-day inspired traditional meals from potato sausage and
cutlet in a green spelt crust to veal medallions and more. The hotel rooms skilfully combine history with a comfortable, cosy atmosphere.


Gasthof-Landhotel-Metzgerei Zum Stern


Hauptstraße 41
63924 Rüdenau
T.      09371 2834
F.      09371 69363

info@landhotel-stern.de

www.landhotel-stern.de

Öffnungszeiten


Warme Küche
Montag11:30 - 14:00 Uhr17:00 - 21:00 Uhr
Dienstag11:30 - 14:00 Uhr17:00 - 21:00 Uhr
Mittwochgeschlossen
Donnerstag11:30 - 14:00 Uhr17:00 - 21:00 Uhr
Freitag11:30 - 14:00 Uhr17:00 - 21:00 Uhr
Samstag11:30 - 14:00 Uhr17:00 - 21:00 Uhr
Sonntag11:30 - 14:00 Uhr17:00 - 21:00 Uhr
Verwendung von Cookies
Um unsere Webseite für Sie optimal zu gestalten und fortlaufend verbessern zu können, verwenden wir Cookies. Durch die weitere Nutzung der Webseite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen zu Cookies erhalten Sie in unserer Datenschutzerklärung.
OK